lunes, 14 de febrero de 2011

Frederic Prieto és nomenat vicepresident del Fòrum SD


Frederic Prieto, Síndic de Greuges de Cornellà, ha estat nomenat vicepresident del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya. Així s’ha acordat en la TRETZENA Trobada Assemblea que han portat a terme els membres de l’associació.

La Trobada-Assemblea del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya ha renovat la junta directiva. Per primer cop, és una dona l’encarregada de presidir l’associació. Maria Glòria Valeri, Síndica de Vilafranca del Penedès és la novaa presidenta. El número dos recau sobre el Síndic de la nostra ciutat, Frederic Prieto (declaració 1).

La Trobada-Assemblea també va servir per aprovar la Memòria del 2010 i plantejar les fites per al 2011. Són uns objectius que destaquen per la continuïtat dels projectes. A Catalunya hi ha un total de 42 pobles i ciutats que disposen d’un defensor o defensora municipal. La seva presència és una garantia de protecció i defensa dels drets de la ciutadania (declaració 2).

La resta de membres de l'equip que composen la Junta directiva són els Síndics de Lleida, Tarragona, Palamós, Mollet, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Girona.

Declaració 1


Declaració 2


Noticia de la trobada-assamblea:

No hay comentarios: