jueves, 24 de marzo de 2011

Els Síndics i Síndiques de Catalunya demanen al govern mesures per ajudar a les persones desnonades

Els síndics i síndiques de Catalunya ja han redactat una carta per demanar solucions a l’augment de desnonaments per l’impagament de les hipoteques. Aquesta carta serà entregada la setmana vinent als responsables dels parlaments espanyol i català.

L’objectiu d’aquesta carta és demanar que les administracions desenvolupin projectes per donar un cop de mà als ciutadans que són desnonats. El Síndic de Greuges de Cornellà, un dels signants d’aquesta carta, explica que els defensors de les persones demanen actuacions, sense proposar un projecte concret perquè, considera, això és feina dels governs. Escoltem a Frederic Prieto:

Són declaracions de Prieto durant el programa d’ahir a la nit del Defensor de les Persones. El Síndic va reflexionar també sobre alguns projectes estrangers, com és el cas de França o Anglaterra, on existeixen entitats que compren aquests pisos i després, els lloguen als antics propietaris. Tornem a escoltar al Síndic de greuges de Cornellà:

També la setmana vinent, entitats, consumidors i veïns afectats per les hipoteques enviaran un document a la Mesa del Congrés dels Diputats demanant la modificació de la llei hipotecària espanyola.

No hay comentarios: